Menu
Your Cart

ÄÄREMAA

ÄÄREMAA ILUKIRJANDUS
-31 %
ÄÄREMAA

Helsingi abielupaar – Karo ja Risto – on tulnud Lapimaale siluma oma suhteid, lootes näha ka virmalisi. Tagasiteel satuvad nad autoavariisse, millest kummalgi oleks nagu erinev mälestus. Arsti soovitusel jäävad nad toibuma kohalikku puhkekülla Arctic Mirage’i. Paari vigastused on väikesed, kuid seda suurem šokk. Sunnitud peatuse ajal ujuvad pinnale mõnedki asjad, mida on püütud enda ja teiste eest varjata: vägivald, manipuleerimine, nii et Karo hakkab kahtlema nii oma tajudes kui mõistuses. Mis juhtus tegelikult, mis aga ettekujutuses? Mõistatamist jätkub ka lugejale, sest autori vihjed võivad olla üpris kasinad. Tumedad varjud kogunevad ning virmalisi nad üheskoos ei näegi. 

Raamatut on võrreldud TV-sarjaga „Twin Peaks“ ning Ibseni „Nukumajaga“, kuid lisada võiks veel reministsentsi Tšehhovile, kelle seinal rippuva püssi asemel on siin puhkemaja seinale toetuv lumelabidas. 

Autor TERHI KOKKONEN (*1974) on kauaaegne pop-rock-folkansambli Scandinavian Music Group laulja ning laulusõnade kirjutaja. Õppinud on ta dramaturgiat ning filmimontaaži ja stsenaariumide kirjutamist. Ta esikromaan „Ääremaa“ võitis ajalehe Helsingin Sanomat romaanivõistluse. 

Raamatu andmed
Ilmumise aasta 2021
Formaat pehmekaaneline
Lehekülgi 186
Mõõdud 140x210
Tõlkija(d) Mari Tuulik
ISBN 9789916122495
12.99€
18.97€
Maksudeta: 11.92€
  • Tõlkija: Mari Tuulik